Vacature

SVWOH is op zoek naar deskundige vragenconstructeurs die de Examencommissie ondersteunen bij het vernieuwen en verbeteren van de examenvragen voor de vakbekwaamheidsprofielen werken op hoogte.

Voor meer informatie, klik hier.
Voor de werkzaamheden van de vragenconstructeur wordt een marktconforme vergoeding toegekend.

Interesse?
Je sollicitatie en cv graag toesturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Wim Stolk op nummer 06-55477371 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tags: vragenconstructeur, vacature

In de rubriek Nieuws treft u alle nieuwsfeiten en ontwikkelingen aan die voor de Stichting Veilig Werken Op Hoogte, de doelgroepen van de stichting en overige geïnteresseerden relevant kan zijn. De direct bij de Stichting betrokken partijen kunnen hun meldingen, persberichten of andere informatie aanleveren bij het secretariaat info@svwoh.nl. Dat geldt ook voor informatie van Overheidsinstanties, inspecties of van niet commerciële partijen. De afweging over de toegevoegde waarde van de berichtgeving zal worden afgewogen door het secretariaat, aan de hand van de richtlijnen die het bestuur van de stichting hanteert.